Стол за кола Tutis Elo Lux i-size Mint

2 артикул(и)
36661

299,00 лв.

Марка:

Една от забележителните характеристики на новата кошница за кола Elo Lux i-size e неговата уникална подложка от мемори пяна. Вашето мъниче ще се наслади на върховен комфорт благодарения на добавената изключително удобна подложка с възглавница, която осигурява оптимална опора за главата и врата му.

+

Една от забележителните характеристики на новата кошница за кола Elo Lux i-size e неговата уникална подложка от мемори пяна. Вашето мъниче ще се наслади на върховен комфорт благодарения на добавената изключително удобна подложка с възглавница, която осигурява оптимална опора за главата и врата му. Този ергономичен дизайн гарантира, че дори по-дългите пътувания ще бъдат посрещнати с доволен и добре отпочинал пътник.

Нещо повече, столчето за кола Elo Lux I-size включва приятни на допир и дишащи материи, които активно регулират телесната температура, създавайки успокояваща и уютна среда за вашето дете докато пътува.

Основни функции:

Свръхлека конструкция: С тегло от само 4,1 кг, столчето за кола Elo Lux i-size е изключително леко, което го прави безпроблемно за пренасяне. Ергономичната дръжка допринася за лекотата на транспортиране.

Просторна и подплатена седалка: Столчето за кола разполага с допълнително подплатена, просторна седалка с размери 61×29 см. Тази обширна зона за сядане гарантира, че вашето дете се радва на достатъчно пространство и максимален комфорт по време на пътуването.

Съвместимост с ISOFIX: Поставянето на столчето за кола Elo Lux i-size на ISOFIX основа е изключително лесно. Осигурява сигурна и надеждна система за безопасността на вашето дете.

Регулируеми колани: Регулирането на предпазните колани и височината на облегалката за глава е лесно и безпроблемно. Тази адаптивност гарантира, че столчето за кола на вашето дете може да бъде фино настроено според специфичните му нужди, докато растат.

Подобрена странична защита: Столчето за кола Elo Lux i-size осигурява оптимална защита срещу страничен удар, предлагайки на родителите спокойствие, знаейки, че детето им е заобиколено от слоеве на безопасност.

Стандарт за безопасност i-Size: Столчето за кола е официално одобрено съгласно най-новия европейски стандарт за безопасност, i-Size(R129), което гарантира, че отговаря на най-строгите критерии и разпоредби за безопасност.

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: