Светеща писта с 2 колички Magic Tracks 360ч

Не е наличен
22617
-38%

49,99 лв.

Стара цена: 79,99 лв.
Марка:
Най-популярната играчка за деца вече е тук! Меджик Тракс е най-новата забавна играчка - състезателна писта, която се променя, огъва във всякаква форма и посока. Освен това е неонова и отразява светлината. Трасето е в 4 ярки цвята, а колите, с които се състезаваш. разполагат с 5 LED светлини, които създават истинско светлинно шоу в детската стая.
Меджик Тракс, играчка на годината: писта за шеметни състезания!Най-популярната играчка за деца вече е тук! Меджик Тракс е най-новата забавна играчка - състезателна писта, която се променя, огъва във всякаква форма и посока. Освен това е неонова и отразява светлината. Трасето е в 4 ярки цвята, а колите, с които се състезаваш. разполагат с 5 LED светлини, които създават истинско светлинно шоу в детската стая.
Меджик Тракс, играчка на годината: писта за шеметни състезания!

Позволи на децата си да изразят креативността си с Меджик Тракс - невероятната неонова писта, която се извива и огъва.

Истинската магия се случва, когато загасиш лампите
Меджик Тракс се превръща в най-ефектната играчка, когато загасиш лампите. Неоновите цветове започват да отразяват светлината на светещата кола, а детската стая се превръща в магическа страна на чидесата. Нека забавата започне сега!
И докато колата се състезава по трасето, нейните LED светлини също осветяват пистата, добавяйки допълнително блясък към магическото светлинно шоу.
Многофункционални и неограничени възможности за игра - надпреварата никога няма да бъде една и съща, няма да минаваш по същото трасе 2 пъти!
Меджик Тракс играта е подходяща както за малките, така и за всички, които обичат да се забавляват понякога с детски играчки. Тя ти дава безброй часове гарантирано забавление. Възможностите са безкрайни!
Комплектът включва
360x парчета за пистата(3,3м)

2x кола с LED светлини

Количките работят с по 1бр. ААА батерия. Батериите не са включени в комплекта !Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: