Памперс Pampers Active Baby 4 9-14кг 90бр

24 артикул(и)
24435
-30%

27,99 лв.

Стара цена: 39,99 лв.

Памперси Pampers Еднократни пелени Active Baby 4 Maxi 8-14 кг 90бр.

За да бъде бебето щастливо всяка сутрин, използвайте еднократните пелени Pampers Active Baby Dry.
+

При поръчка на бебешки храни и памперси, клиентът

заплаща реалната цена на доставката. За бебешките храни и памперси НЕ

ВАЖИ опцията 'безплатна доставка'. За цената на доставката ще

бъдете уведомени по телефона.

Памперси Pampers Еднократни пелени Active Baby 4 Maxi 8-14 кг 90бр.

За да бъде бебето щастливо всяка сутрин, използвайте еднократните пелени Pampers Active Baby Dry. Ето какви са предимствата на тези пелени:

- Релефен слой и допълнителна защита за спокоен сън

Pampers Active Baby Dry успешно задържат влагата до 12 часа с помощта на специален абсорбиращ слой във вътрешността на пелената изработен от специална за целта материя. Благодарение на него бебето се чувства комфортно през деня и сухо цяла нощ. Защитата от влагата е много важна за удобството на бебето. С тези пелени всички у дома спят спокойно, защото допълнителният слой абсорбира течността на правилните места.

- Дишащи микропори, еластични ленти и материя мека като памук

Използваната технология и специалните материали, от които са изработени пелените Pampers Active Baby Dry съдържат специални дишащи микропори, които имат способността да отвеждат свежия въздух вътре и вън от пелената. Това е допълнителна гаранция за сух продукт и сухо бебе за по-дълго време. Не на последно място изключителната мекота напомняща усещане на памук и удобните еластични ленти запазват комфорта на бебето и задържат всичко излишно на правилното място. Леки и меки те се грижат вашето мъниче да се чувства добре 24 часа в денонощието. Pampers Active Baby Dry са едни от най-използваните еднократни пелени от съвременните майки.

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: