Двуфазна електрическа помпа Medela Swing

Не е наличен
9998

209,00 лв.

Марка:
Електрическата помпа за кърма Swing, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А. Електрическата помпа за кърма Swing, Medela работи на два режима,...

Електрическата помпа за кърма Swing, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А. Електрическата помпа за кърма Swing, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване и е с по-нисък интензитет, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е с по-голям интензитет. Изследванията сочат, че бебетата се хранят в две фази: първоначално те сучат бързо и леко, за да стимулират рефлекса за отделяне на кърма и да започне млечния поток. След това те преминават на по-бавно и дълбоко засмукване, за да получат по-бързо възможно по-голямо количество мляко. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма,основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма. Накрайниците на помпата са със специална форма, която позволява те да прилепнат плътно до кожата за максимално ефективен процес. Swing електрическа помпа за кърма съчетава в себе си класически дизайн и иновационни технологии, които правят изпомпването дискретно, изключително лесно и много бързо. Тя е лесно преносима, удобна за ползване и е снабдена с мек накрайник, който плътно и нежно приляга към гърдата. Може да се използва както с електрически адаптер, така и на батерии. В комплекта на помпата е включена и обикновена бутилка за хранене с накрайник Calma.

Швейцарската фирма Medela помага на майките, които не разполагат с достатъчно време за сложни процедури при сглобяване и експлоатация на помпите за кърма, затова помпа Swing, Medela се сглобява и разглобява изключително бързо и лесно, а специалната и двуфазна система улеснява изпомпването и ускорява процеса.

Характеристики на Електрическата помпа за кърма Swing, Medela:

  • Помпата Medela е нежна към гърдата и лесна за употреба;
  • Помпата е с два режима на работа - първоначален, симулиращ бебешко засмукване и същински, осигуряващи повече кърма за по-кратко време;
  • Компактните и размери позволяват да бъде лесно пренасяна, така че да бъде навсякъде с вас, точно когато ви е необходима;
  • В комплекта на помпата е включена и обикновена бутилка за хранене с накрайник Calma;
  • Специалната система на работа позволява по-ефективно изсмукване за по-кратко време;
  • Помпата работи с адаптер за ел. мрежа или на батерии;
  • Електрическата помпа за кърма Swing, Medela е снабдена с практичен клипс, който позволява тя да е изключително мобилна в режим батерии;
  • Помпа Medela се разглобява и сглобява бързо, при това изключително лесно;

Защо да използвате електрическа помпа за кърма Swing, Medela:

  • Помпа Swing е практично решение за майки, които имат ежедневна нужда от този ти продукти. Независимо дали работят на непълно работно време, дали искат да имат една свободна вечер, дали имат желание да спортуват, или просто искат да отидат на пазар, Swing електрическа помпа за кърма е идеалното решение за активни майки, които не искат да прекарват твърде много време в използване на помпата за кърма.

1. Електрическа помпа Medela, Swing е подходяща при здравословни проблеми.

Съществуват различни проблеми, които могат да направят кърменето директно от гърдата трудно и болезнено, такива са например разранените зърна или инфекциите на гърдите. Електрическата помпа за кърма Swing, Медела ще ви помогне да ги разрешите без да лишавате детето си от естественото и здравословно хранене. По този начин вие ще имате време да се излекувате, а и да се възползвате пълноценно от предимствата на кратката почивка от кърменето.

2. Medela е първата компания в световен мащаб, която провежда мащабни задълбочени изследвания върху поведението на бебетата по време на кърмене .

Двуфазната технология, използвана при тази помпа се основава на естествения ритъм на сукане на бебето. Първоначално засмукването е нежно, впоследствие по-дълго и интензивно. Тази технология спомага за по-ефективното изпомпване и то за съвсем кратко време. Тези фази се превключват автоматично, но и майката сама може да определя интензитета на засмукване според своите лични предпочитания и нужди.

3. За най-доброто за вашето бебе всички части на помпата са лесно почистващи се и не съдържат Бисфенол А.

Всички части на електрическа помпа Swing, Medela , които влизат в контакт с кърмата са изработени от висококачествени материали, без съдържанието на вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А. Те се разглобяват лесно и се почистват изцяло без значение дали ще използвате стандартните начини за почистване или микровълнова стерилизация с помощта на специално създадените за това торбички на Медела.

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: