Хъги Лъги 40см розов Huggy Luggy

Не е наличен
32396

9,99 лв.

Стара цена: 19,99 лв.
Марка:

Представяме ви най- новия хит на пазара плюшена играчка Huggy Wuggy в розов цвят. Тя е със забавен дизайн и размер 40 сантиметра.

Представяме ви най- новия хит на пазара плюшена играчка Huggy Wuggy в син цвят. Тя е със забавен дизайн и размер 40 сантиметра. Героят Huggy Wuggy плюшена играчка е вдъхновена от анимационен смешен филм, а вече и в популярните детски игри. Направена е от мек плюш в синьо тяло, реалистичен дизайн на главата, досущ като анимационния герои. Смешният плюшен Huggy Wuggy е много интересен, привлекателен и предпочитан от децата. Той носи забавление и въображение на децата, подобряват креативността и може да създавате различни пози с него. Тази мека забавна плюшена играчка ще ви изненада по всяко време и навсякъде. Това е перфектен подарък за феновете, но също така подарък за празник или рожден ден, парти и ролева игра за вас и приятелите. Това е най-популярната плюшена играчка за 2022 година. Най-добрият подарък за феновете на играта Poppy Playtime. Ръчичките на тази играчка са с велкро лепенки, което позволява да я окачите навсякъде където пожелаете, дори в автомобила.

Интересна плюшена играчка Хаги Ваги със страхотен размер, която е удобна за всяко дете, защото я носи навсякъде със себе си и дори в детската градина ???? Децата остават възхитени и очаровани от своя нов приятел за игра.

Характеристики:

  • Подходяща играчка за : За момичета и момчета
  • Цвят: Розов
  • Тип материал: Плюш
  • Размер: 40 сантиметра
  • не абсорбира влагата, лесно се пере и е много приятно на допир.

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: