Парен стерилизатор за микровълнова фурна Avent 281/02

7 артикул(и)
10071
-20%

47,20 лв.

Стара цена: 59,00 лв.
Марка:
Удобно при пътуване. Побира се в повечето микровълнови фурни. Микровълновият стерилизатор AVENT на Philips е конструиран за използване с повечето микровълнови фурни на пазара. С малките си размери той е удобен за пътуване и гарантира, че винаги ще имате стерилна бутилка, без значение дали...
+

Удобно при пътуване. Побира се в повечето микровълнови фурни.

Микровълновият стерилизатор AVENT на Philips е конструиран за използване с повечето микровълнови фурни на пазара. С малките си размери той е удобен за пътуване и гарантира, че винаги ще имате стерилна бутилка, без значение дали отивате на еднодневна екскурзия, или на почивка в чужбина. Той е и идеално средство за допълнително стерилизиране, когато бебето гостува на баба и дядо. Размери: 166 (В), 280 (Ш), 280 (Д) мм.

Удобно при пътуванеГотово за 2 минути

Стерилизира бутилките само за 2 минути

Просто добавете вода, заредете и поставете в микровълновата фурна за 2 или повече минути. Точната продължителност на цикъла зависи от мощността във ватове на микровълновата ви фурна: 2 мин. при 1100 -1850 вата, 4 мин. при 850 -1000 вата, 6 мин. при 500 - 850 вата.

Страничните дръжки затварят сигурно капака

Микровълновият стерилизатор има щипки отстрани за по-голяма сигурност. Щипките затварят сигурно капака и предотвратяват изтичането на гореща вода, когато извадите стерилизатора от микровълновата фурна. Страничните дръжки са направени така, че да остават по-студени с цел безопасна работа със стерилизатора.

Щипките затварят сигурно капакаУбива 99,9% от вредните бактерии

Естественият процес на парово стерилизиране убива 99,9% от вредните бактерии

Стерилизирането защитава вашето бебе срещу особено вредните бактерии, докато имунната му система укрепне достатъчно. Стерилизаторите AVENT на Philips използват прилагания в болничните заведения метод на парово стерилизиране, който е бърз, лесен и ефикасен, и без използване на химикали. Съдържанието остава стерилно в продължение на 24 часа, ако не се отваря капакът.

Този стерилизатор е направен от материали без бисфенол-A

В комплекта не са включени шишета !!!

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: