Електрически стерилизатор Philips Avent 4 в 1

6 артикул(и)
5141
-20%

159,20 лв.

Стара цена: 199,00 лв.
Марка:
Стерилизирането предпазва бебето Ви от особено вредните бактерии, докато имунната му система не е достатъчно силна. Работещи при по-висока температура, отколкото миялни машини, стерилизаторите на Philips AVENT убиват 99,9% от вредните микроби и остават съдържанието стерилно за 24 часа, ако...
+

Стерилизирането предпазва бебето Ви от особено вредните бактерии, докато имунната му система не е достатъчно силна. Работещи при по-висока температура, отколкото миялни машини, стерилизаторите на Philips AVENT убиват 99,9% от вредните микроби и остават съдържанието стерилно за 24 часа, ако не се отваря капака. Този стерилизатор е направен от BPA Free материали.
С регулируемия си размер, електрическия парен стерилизатор 4 в 1 заема минимално пространство в кухнята, докато в същото време събира всички аксесоари, които трябва да стерилизирате, независимо дали са няколко дребни неща или множество.

1. В конфигурация с малката кошница се стерилизират залъгалки;
2. В конфигурация с по-голямата кошница се стерилизират помпи за кърма, бебешки съдове и прибори за хранене;
3. В конфигурация с двете кошници могат да се стерилизират 6 шишета;
4. С допълнителната кошница за миялна машина предварителното почистване на аксесоарите се улеснява още повече.

• Гъвкавост - В Стерилизатора се събират шишета с тесни и широки гърла (до 6 шишета 330ml), както и различни помпи за кърма и аксесоари.
• Изключителна бързина и безопасност - Съдържанието се стерилизира само за 6 минути (след началото на изпаряване на водата) и уредът се самоизключва за допълнителна безопасност и пестене на енергия.
• Ефективна стерилизация - Процесът е толкова ефективен, че убива до 99,9% от вредните микроби без участието на химикали. Аксесоарите остават стерилни до 24 часа, ако не се отваря капака.
• Модерният дисплей Ви информира за процеса на стерилизация и след края му показва кога шишетата са се охладили.

ВНИМАНИЕ: Винаги се консултирайте с инструкцията за употреба, преди да използвате уреда! Стерилизаторът е преминал микробиологично тестване.

Съобразен с 2002/72/ЕЕС & EN71 pt3., EN 60335-2-15, EN 14350

Добре е да знаете, че:

Предлагаме Ви: